Matram, novi web shop

Objavljeno: 06.10.2016.

S leptirićima u trbuhu i žarom u očima, pozivamo vas da posjetite naš novi web shop matram.hr! 

Matram.hr krojen je prema najsuvremenijim standardima samo s jednim ciljem - da bi vama, našim vjernim klijentima, osigurali što jednostavniju, bezbolniju i najbolju kupovinu ikada.

Zašto nam je to bitno? Pa vaše zadovoljstvo i osmijeh na licu nas najviše motiviraju da svakodnevno napredujemo i upotpunjujemo asortiman najkvalitetnijim proizvodima. Iz tog su razloga i naši djelatnici uvijek u korak s najsuvremenijom tehnologijom, pa ni na tom području nemamo brige.

Matram je zapravo hrvatsko-njemačka tvrtka sa sjedištem u Splitu, a u svijetu trgovine smo već od početka 1994. godine. U našem asortimanu se na zalihi svakodnevno nalazi 3.500 različitih artikala, tako da budite bez brige.

Vi samo kliknite na proizvod koji želite, a mi ćemo vam već nakon svega par dana dostaviti željeni proizvod.

A koje sve brendove možete naći kod nas?

Mi smo distributer samo vrhunskih brendova, pa se u našem asortimanu nalaze brendovi kao što su Papstar, Leifheit i Soehnle.

Papstar

Papstar proizvodi

Njemačka tvrtka Papstar svima je dobro poznata po kvalitetnim jednokratnim priborima za jelo, servis pakiranjima, party dekoracijama te higijenskim proizvodima.

Bitno je napomenuti da Papstar već 130 godina radi svoje proizvode u skladu s prirodom, pa je tako u svoj stalni asortiman uveo i vlastitu liniju proizvoda Pure. Tamo se nalaze jednokratni proizvodi poput tanjura, pribora za jelo i čaša koji su u potpunosti biorazgradivi, kompostirajući i nisu štetni za ljudsko zdravlje. Uz Pure, Papstar nudi i

Leifheit

Leifheit proizvodi

Njemačka tvrtka Leifheit jedan je od najvećih svjetskih lidera kada su u pitanju alati i sredstva za čišćenje. Na području čišćenja konstantno razvijaju alate kao što mopovi i perači podova koji su prije svega kvalitetni, inovativni, multifunkcionalni, ergonomični i ekonomični.

Leifheit osim alata za čišćenje nudi i široki raspon pomoćnog kuhinjskog alata te kvalitetno izrađenih sušila za rublje te dasaka i parnih postaja za glačanje rublja.

Uz njihove proizvode će svako domaćinstvo biti čisto kao suza smiley

Soehnle

Soehnle kuhinjska vaga

I na kraju, ovdje je Soehnle. Soehnle je vodeći brend kada su u pitanju kuhinjske i osobne vage, a dio je asortimana njemačke tvrtke Leifheit.

Inovativne osobne vage omogućuju najpreciznija mjerenja, dok kod kuhinjskih vaga možete naći i one s nutricionističkim vrijednostima.

Osim vaga, Soehnle ima i program Relax u kojem se nalaze razni pribori za utopljavanje kao što su grijači za jastuk i stopala, te program Wellness koji je usredotočen na opuštanje.

Dakle, ako želite partijati, tu su Papstar proizvodi. Poslije partijanja važno je očistiti kuću pa će vam u spas doći Leifheit proizvodi. Nakon čišćenje slijedi odmor, pa bacite oko na Soehnle-ov Wellness program.

Stvarno smo se naoružali sa svime smiley

Uz vrhnunske proizvode, svakog tjedna nudimo i vrhunske savjete

Osim što nudimo vrhunske proizvode, u našem web shopu imamo i rezervirano mjesto za blogove kroz koje ćemo pružati brojne korisne informacije, novosti i savjete. 

Svakog tjedna, savjet vrijedan! wink

Pa rekli smo da nam je vaše zadovoljstvo na prvom mjestu, pa zašto s vama ne podijeliti nekoliko trikova za čišćenje ili vam dati koju ideju kako ukrasiti stol ili kako jednostavno uživati na kauču uz opuštajuće mirise :)

Ovdje smo za vas, pa zato čim prije posjetite naš web shop! A možete nas naći i na našoj Facebook stranici i podijeliti s nama svoja mišljenja, pohvale i preporuke smiley

Svaku opasku ćemo uzeti u obzir! Kako negativne tako i one pozitivne (za koje se nadamo da će ih biti više).

Uživajte u našem web shopu i krenite u razgledavanje!

Zavirite u naš web shop :)