Uz Leifheit čišćenje je zabava

Objavljeno: 02.02.2017.

Kako jednom riječi opisati Leifheit proizvode?

Nikako!

Leifheit proizvode opisuje previše epiteta, a i nismo toliko kreativni da bi mogli osmisliti idealnu riječ koja ih opisuje.

Leifheit proizvodi su impresivni! Napravljeni su prema posljednoj tehnologiji i idealni su za sve - za one koji već imaju poveliki staž u održavanju doma i za one koji su tek po prvi put primili krpu u ruke. 

No tko je ili što je uopće Leifheit?

Leifheit - “Uvijek ideja više”

Sve one koje su kod kuće zapali poslovi čišćenja doma ili oni kojima je profesija čistiti apartmane i hotele, znaju koliko dobar alat zlata vrijedi. 

Iz tog su razloga Nijemci koji najviše cijene urednost i čistoću, već 1959. godine odlučili pomoći svima koji u istoj mjeri drže do čistoće svojeg doma. Osnovali su tvrtku Leifheit - jednu od danas najvećih svjetskih lidera kada su u pitanju alati i sredstva za čišćenje

Bilo da se radi o uobičajenom domaćinstvu ili o većim sustavima i njihovim profesionalnim potrebama, Leifheit je poznat po svojim kvalitetnim, multifunkcionalnim, ergonomičnim i ekonomičnim alatima za čišćenje.

Ako niste znali, zahvaljujući Leifheitu, danas imate mop za pranje poda!

U ponudi Leifheita možete naći sve od igle do lokomotive - razne vrste perača poda, metle s patentiranim sustavom za efikasnije prikupljanje prašine, perača s klik sustavom, komplet metle, krpe za podove… Zapravo možete naći sve sitnice i pomagala koje vam mogu pasti na pamet dok čistite. 

Mi smo odlučili izdvojiti neke koje bi svakako trebali imati u domu.

Čistač tepiha Regulus

Svi volimo imati tepihe na podu. Što veće, deblje i čupavije to bolje. Vratili su se u modu brzinom munje i sastavni su dio svih domova. 

Osim što je riječ o detalju koji daje novi štih i osvježuje prostor, on utopljava prostor i štiti pod od ogrebotina. Negativna strana mu je što ga je poprilično teško očistiti. Metla ovdje sigurno neće pomoći, a uvijek nositi teški usisivač i uključivati ga u struju zna biti zamoran posao. 

U ovom slučaju će vam dobro doći čistač tepiha Regulus. Kompaktan je i nije ga potrebno uključiti u struju, a pomoću tri četke za skupljanje prašine i prljavštine očistit će svaku vrstu tepiha.

Leifheit čistač tepiha Regulus

Sakupljač mrvica Perle

Ako kod kuće imate laminat ili parket vjerojatno znate kako ih je teško očistiti. Jedan krivi potez i evo ružnog oštećenja na podu. Kad ste već očistili tepih od mrvica i prašine, očistite i osjetljive površine pomoću sakupljača mrvica Perle.

Leifheit sakupljač mrvica Perle

Zahvaljujući obliku i malim dimenzijama može se postaviti bez zauzimanja puno prostora, a tri meke četke na dnu brzo sakupljaju mrvice i prašinu. Čak i na stolnjaku smiley

Kad ste gotovi s čišćenjem, ispraznite puni spremnik jednim pritiskom gumba.

Leifheit sakupljač mrvica Perle

Brisač prašine Duster

Kad smo već zapeli za brisanje prašine, moramo spomenuti i brisač prašine Duster. 

Leifheit brisač prašine Duster

Ključ čišćenja prašine nije u tome da je raspršimo po prostoriji već da je “zarobimo”. Ako čistite prašinu suhom krpom samo ćete je raspršiti. Osim ako u pitanju nisu naše univerzalne krpe Pro ili Micro Magic s izuzetno finim mikro vlaknima koje upijaju prljavštinu.

No ipak preporučujemo da prašinu s teško dostupnih mjesta kao što su rolete, lusteri i kutevi stropa pokupite Dusterom koji zbog svojih antistatičkih i super uskih mikro vlakana doslovno upija i zadržava prašinu. 

Dodatna prednost mu je što radi na klik sistem, pa se može koristiti na bilo kojem Leifheit štapu.

Usisivač za pranje prozora Vacuum Cleaner

Nakon čišćenja prašine vrijeme je za čišćenje i glancanje prozora! Ako ne želite prosjek, uzet ćete usisivač za pranje prozora Vacuum Cleaner! On je 3 u 1 - uklanja vodu, uklanja prljavštinu i ostatke sredstva za čišćenje bez ostavljanja i najmanjih tragova mrlja.

Leifheit usisivač za pranje prozora Vacuum Clener

Njime možete očititi ogledala, pločice, tuš kabine i ostale glatke površine. Također radi prema klik sistemu pa ga možete staviti na bilo koji Leifheit štap.

Brisači za prozore i stakla tuš kabine

Tuš kabine je potrebno svako malo očistiti kako bi se zaštitili od kamenca. To ponekad zna biti poprilično naporno jer staklo tuš kabine rijetko kad toliko dobro obrišemo da bude potpuno suho.
Naravno - s Leifheitom nemate ikakvih briga smiley

Tu je brisač za pločice i stakla tuš kabine Flexi Pad koji zahvaljujući svom obliku i rotirajućem zglobu uklanja prljavštinu u svakom kutu. 

Leifheit Flexi Pad

Za dodatni sjaj stakla, Leifheit nudi ručni brisač prozora s dvostrukom gumom koji jednim potezom potpuno uklanja vodu sa staklenih površina te brisač prozora Powerslide koji može brisati vodu u valovitim linijama.

Svi brisači rade na klik sistem pa ih je moguće staviti na bilo koji Leifheit štap.

Vrijeme je za brisanje poda

Nakon sakupljanja prašine s podova i prozora te glancanja stakla, vrijeme je i za glancanje poda. Ako kod kuće imate laminat ili parket, dobro će vam doći Clean Twist.

Leifheit Clean Twist

Zahvaljujući rotacijskom mehanizmu izvrsno cijedi krpu i nećete morati namakati ruke u vodu. Cijeli set Clean Twist uključuje:

  • teleskopski štap s krpom za čišćenje,
  • rotacijski mehanizam za cijeđenje,
  • univerzalnu kantu.

Važno je napomenuti da navlaku za brisač poda vrlo lako možete zamijeniti drugim navlakama, kao što su:

Ako vam nije potreban cijeli set, možete odabrati i Picobello brisač poda s mehanizmom za cijeđenje vode i navlakom s dvostrukim mikrovlaknima. Budući da se drška može potpuno saviti, on omogućuje čišćenje teško dostupnih mjesta. 

Leifheit čistač poda Picobello

Uz bok Picobellu nalazi se i brisač poda Picollo koji na ručki ima integrirani sustav za jednostavno cijeđenje, a fleksibilni 360°rotirajući zglob omogućuje čišćenje u valovitim linijama.

Leifheit brisač poda Picollo

Navlaku za brisanje po potrebi možete zamijeniti. Na primjer, navlakom za brisač Micro Duo ili Cotton Plus.

Sušilo za rublje Classic 100 Easy

Budući da u sebi još uvijek imate snage jer ste koristili Leifheit proizvode, na kraju osušite i rublje smiley
Sušilo Classic 100 Easy savršeno je ako ste "kratki s prostorom". Dovoljno je usko da stane i na najmanji balkon, hodnik pa čak i kadu. Okvir ima zaštitu za djecu i može se preklopiti lako i brzo.

Leifheit sušilo za rublje Classic 100 easy

Mislimo da smo napravili dobar posao. Mogli bi nastaviti listu Leifheit alata za čišćenje koje bi trebali imati kod kuće, no vrlo lako možete otići na naš web shop i pogledati cijelu ponudu. Jer - SVE vam treba! smiley

Leifheit vas daruje za kupnju određenih proizvoda

Da bi vaše čišćenje bilo što temeljitije i brže, Leifheit uz kupnju određenih proizvoda poklanja i navlake gratis!

Ponuda vrijedi za:

Što još čekate? smiley

Krenite u lov na Leifheit proizvode