Leifheit ima rješenja za jednostavnije kućanske poslove

Objavljeno: 07.05.2020.

Za kućanske poslove rijetko imate vremena i u potpunosti vas shvaćamo. 

Tko bi uopće razmišljao o brisanju prašine, prljavom vešu ili štednjaku u bojama umaka od prošlog tjedna, kada možete uživati u lijepim stvarima. 

Upravo je problem s dugotrajnim kućanskim poslovima bio razlog zbog kojeg je Günter Leifheit osnovao tvrtku 1959. godine. Njegova ideja je bila: više slobodnog vremena.

Od samog početka, Leifheit filozofija je učiniti obavljanje kućanskih poslova lakšim jer ruku na srce moramo ih obavljati. Inovacije u svijetu alata za pomoć u domaćinstvu, Leifheitov su doprinos svijetu u kojem živimo. 

Danas je Leifheit vlasnik preko 400 patenata, a većina njih je djelo upravo njihovih zaposlenika. Za njih 50 zaslužan je prvi direktor proizvodnje Johannes Liebscher, također jedan od prvih članova Leifheit tima. 

Jednostavnije sušenje rublja

Jeste li znali da jedna od dvije rotacijske sušilice dolazi iz Leifheita i da su cijeli svibanj dostupne na našem webshopu po 25% privlačnijim cijenama?

A što mislite koliko jedno četveročlano kućanstvo može uštedjeti na električnoj energiji korištenjem rotacijske sušilice? Ako bi od travnja do listopada veš sušili na rotacijskoj sušilici, umjesto u električnoj sušilici rublja, godišnje bi uštedjeli oko 1.000,00 kn. Dodamo li k tome još i sprječavanje emisije oko 2.500 kg u atmosferu, jasno je da je Linomatic rotacijska sušilica ekološki prihvatljivo i isplativo rješenje.

Postoje i situacije kada nemate vremena za sušenje veša na vjetru, a tada će vam dobro doći trikovi za brzo sušenje rublja. U svakom slučaju, što prije objesite odjeću, to bolje. Svakako ocijedite vodu s rublja, a i glačanje bi moglo ubrzati proces sušenja omiljenih traperica.

Za sve ostale situacije u kojima imate dovoljno vremena, vanjska sušilica je najbolje rješenje, a Linomatic 600 Deluxe rotacijsko sušilo ima prostora za istovremeno sušenje 6 spremnika perilice rublja.

Sušilo ima easy lift sistem za otvaranje s manje napora.

Jednostavnije brisanje podova

Znanstvenici se slažu kako je jednom u dva tjedna potrebno dobro obrisati sve podove, a kuhinjski pod i češće jer se na njemu skupljaju bakterije iz hrane. Održavanje higijene u kuhinji jedan je od najvažnijih kućanskih poslova pa su se u Leifheitu njime posebno pozabavili.

Korištenjem Leifheit Clean Twist seta za čišćenje podova zapravo koristite i patentirani način cijeđenje. Radi se o rotacijskom mehanizmu pa za cijeđenje trebate samo otpustiti ručicu na teleskopskom štapu i lagano pritisnuti štap put dolje. Tako kontrolirate vlažnost mikro vlakana krpe, a prljavština ostaje u vodi. 

Osim Clean Twist mopa, tu je i brisač poda iz Profi linije koji olakšava čišćenje podova i štedi vaše vrijeme. Fleksibilni zglob se rotira u 360°, a drška je u potpunosti savitljiva pa možete zaboraviti na teško dostupna mjesta za čije čišćenje inače “nemate vremena”.

 Set za čišćenje podova Clean Twist Mop uključuje: teleskopski štap sa krpom za čišćenje od mikro vlakana, rotacijski mehanizam za cijeđenje i univerzalnu kantu kapaciteta 20 litara.

Jednostavnije glačanje

Volite li glačati ili glačanje odgađate do krajnjih granica? Jeste li jedni od onih koji glačaju ručnike, krpe i rublje ili mislite da svoje vrijeme možete iskoristiti i drugačije?

Bilo kako bilo, jednom morate krenuti s glačanjem, a tada želite posao obaviti na najbezbolniji način. 

Leifheit je riješio i taj problem. 

Umjesto glačala, razmislite o parnoj postaji, ali nemojte zaboraviti na dasku. Daska za glačanje vam može uštedjeti vrijeme. Kako? 

Air Board daska za glačanje + termo reflektirajuća navlaka za dasku za glačanje osiguravaju 33% brže glačanje, a to je 33% više vremena za sve one zanimljive stvari koje volite. Tajna je u pamučnom punjenju i 4 mm pjene koji se brinu o povratku pare i topline natrag u odjeću.

Lagan, kompaktan i čvrst stol za glačanje.

Vi se nemojte vraćati dosadnim i dugotrajnim kućanskim poslovima. 

Istražite Leifheit ponudu alata za  pomoć u kućanstvu i iskoristite sve njihove ideje. 

I nemojte zaboraviti, cijeli svibanj svi Leifheit pametni alati za čišćenje, sušenje i pranje su na -25%. 

 

Leifheit alati koji štede vrijeme i novac