Papstar Fingerfood asortiman proizvoda

Objavljeno: 29.06.2017.

Što je zajedničko krekerima premazanim ukusnim namazima, mini hot dogovima, sendvičima, kiflicama i pečenim pilećim krilcima? 

Osim što su svi od reda ukusni za prste polizati, oni se jedu rukama! 

I sad se vjerojatno pitate što je to tako novo u hrani koja se jede rukama? Ona je oduvijek bila dio svake obiteljske zakuske, a najčešće se poslužuje uz aperitiv - prije nego što obiteljski ručak ili večera uistinu započne. 

Novost je, međutim, da su ovi zalogajčići pronašli mjesta i u modernoj gastronomiji. 

Zbogom vilice, dobrodošli prstići!

Zbogom vilice u restoranima? Nakon stoljeća upotrebljavanja pribora za jelo, prsti su se vratili u ulozi ambasadora između tanjura i naših usta. 

Ne jede se rukama? To nije pristojno? Nema više grižnje savjesti! Ovi zalogajčići pretvorili su običnu i nezdravu uličnu hranu u nešto otmjeno. U nešto kreativno što zaslužuje svoje mjesto za bilo kojim stolom.  

Finger food je u modernoj gastronomiji postao popularan zato što je zabavniji, brži, praktičniji i obično manje zahtjevan nego priprema klasičnog obroka. Ovi zalogajčići pružaju potpuno drugačiji način uživanja u hrani, a sve je više manje stvar iznenađenja kombinacije okusa i estetike. 

Finger food za svaku priliku!

Od predjela do deserta - sve može biti finger food, a može se poslužiti u različitim prigaodama. Od jednostavnih mini sendviča za ležerne prijateljske zabave, kao aperitiv uz svečani obrok za stolom te za razna otvorenja i proslave.

Fingerfood može biti poslužen i u obliku deserta

Uz to, finger food se sve češće poslužuje uz degustaciju vina, a sve je popularniji i na vjenčanjima jer je jeftiniji, izgledom primamljivi i ono najvažnije - nudi više izbora, pa će i oni najzahtjevniji pronaći zalogajčić koji okusom odgovara njihovim zahtjevnim nepcima.  

Finger food je idealan za sve ugostiteljske objekte

Finger food je idealan za sve hotelske lance, restorane i ostale ugostiteljske objekte. Od onih ležernih do onih rezerviranih za otmjene večere.

Iako finger food predstavlja minijaturne verzije složenih jela, njihova priprema je poprilično jednostavna. Mali zalogaji ponekad su pripremljeni od, na prvi pogled, nespojivih namirnica, a ponekad je za savršenstvo okusa potrebna samo jedna vrsta namirnica koja se okusom obogaćuje uz različite umake. 

Fingerfood je savršen za bilo koju priliku

Gostima možete ponuditi zalogajčiće od slanog tijesta, pizzete, mini quichee, prutiće od povrća, kolutiće lignjuna, repove rakova, bakalar s palentom, šparoge u lisnatom tijestu sa slaninom, jastučiće s kruškama i čokoladom… 

Popis umaka također je dug. Svakako vrijedi spomenuti umake na bazi svježeg sira, avokada, slanutka i pečenog patlidžana s dodatkom origana, češnjaka i limunovog soka. 

Mogućnosti su raznovrsne, a gosti će biti oduševljeni ovim ukusnim i primamljivim delicijama.

Papstar Finger Food asortiman proizvoda neće vas iznevjeriti!

Za vizualno impresivni prvi dojam, ove ukusne zalogaje treba i poslužiti uz odgovarajući pribor. A u tome će vam pomoći Papstar Finger Food linija proizvoda!

Budući da Papstar prati trendove i shvaća da je hrana postala način života, Papstar je svoju ponudu odlučio upotpuniti i asortimanom proizvoda za serviranje primamljivih zalogajčića. Ovdje možete naći posudice, čaše i tanjuriće različitih oblika i veličine proizvedene pretežito iz šećerne trske i plastike. Finger food asortiman upotpunjen je raznim koktel žlicama i vilicama te su idealni za svaku ugostiteljsku i catering industriju.  

Plastični asortiman fingerfood

Papstar u Finger Food asortimanu proizvoda također nudi i biorazgradivu Pure liniju proizvedenu bez aditiva i od borovog drveta.

Ove posude idealne su za prezentaciju grickalica, zalogajčića i za ostalu hranu u ugostiteljstvu i gastronomiji. Odlične su za ležerne i ekskluzivne događaje na kojima ćete gostima dati do znanja koliko ste kao restoran ili hotelski lanac ekološki osviješteni.

Papstar Pure Fingerfood asortiman proizvoda

Neka vaš restoran, hotelski lanac, catering ili drugi ugostiteljski objekt bude u koraku s gastronomskim novitetima i oduševite goste jednostavnim, ali ukusnim zalogajčićima posluženima u primamljivim posudicama. 

U lov na Papstar Fingerfood posudice