Papstar: u skladu s prirodom i željama kupaca

Objavljeno: 15.08.2019.

Njemačka tvrtka Papstar djeluje na europskoj razini s vlastitim distributivnim centrima u Austriji, Nizozemskoj, Španjolskoj, Francuskoj, Švedskoj, Italiji i Poljskoj te ima službene partnere za distribuciju u Švicarskoj i Hrvatskoj.

U Papstar asortimanu većinom se nalaze jednokratni pribori za jelo i jednokratna servis pakiranja, stolne i party dekoracije te higijenski proizvodi. S ovim proizvodima Papstar opskrbljuje krajnjeg kupca u maloprodaji, te profesionalne korisnike.

Bitno je napomenuti da je Papstar ekološki osviještena tvrtka pa je u svoju ponudu asortimana uvela vlastitu marku PURE u kojom je uspjela spojiti proizvode obnovljivih sirovinskih izvora kao što su kukuruz, drvo i šećerna trska.

Cjelokupni PURE asortiman zaokružen je s FCS certificiranim salvetama i stolnjacima.

 FCS certificirane salvetame

U našoj web trgovini možete pronaći opsežni PAPSTAR asortiman za jednokratnu upotrebu različitih namjena, za sve prigode.

Asortiman za dekoraciju stola i prostora

Pronađite sve što je potrebno za savršeno postavljen stol uz asortiman proizvoda PAPSTAR za dekoraciju stola i prostora:

 • stolnjaci i nadstolnjaci
 • stolne trake
 • ukrasne salvete
 • podmetači

Dekorativni asortiman nije namijenjen samo za posebne događaje poput rođendana ili roštilja s prijateljima, već i za svakodnevnu upotrebu. A mogućnosti kombinacija zaista su različite!
Oduševite se i inspirirajte širokim asortimanom i različitim bojama!

Svijeće i mirisne svijeće

Pomoću svijeća lako je stvoriti ugodnu i toplu atmosferu na bilo kojem stolu i u bilo kojoj prostoriji. S velikom raznolikošću proizvoda i boja, PAPSTAR nudi širok asortiman za sva godišnja doba.

Raspon boja usklađen je tako da odgovara odabranim salvetama i stolnjacima

Širok asortiman svijeća za sva godišnja doba.

I naravno, paleta svijeća PAPSTAR  visoke je i pouzdane kvalitete:

 • 100% stearin
 • lagan i smiren plamen
 • emitira samo malo čađe
 • vrlo malo tekućeg voska
 • odlično zadržava oblik

Lučice, mirisne svijeće, plutajuće, stupne, rođendanske... odaberite svijeće najviše kvalitete iz prekrasnog asortimana, prepunog različitih boja, mirisa, oblika i veličina!

Party dekoracije

Dječji rođendan bez balona i dekoracija ili rođendanska torta bez svijeća - to je jednostavno nezamislivo.  Lijepe dekoracije obogaćuju svaku zabavu, bez obzira na to bila ona za djecu ili odrasle.

PAPSTAR nudi velik izbor dekoracija:

 • šareni proizvodi za ukrašavanje (baloni, dekoracije, party setovi...)
 • dekoracije za hranu i piće
 • dekoracije za ukrašavanje doma
 • dekoracije za zamatanje poklona

Rođendanska torta jednostavno ne može bez svijeća.

Kvaliteta i sigurnost proizvoda na prvom su mjestu. Lateks baloni podvrgnuti su dobrovoljnom nadzoru proizvoda tvrtke TÜV Rheinland, koja jamči sigurnost proizvoda.

PURE - održivi pribor za jednokratnu upotrebu

Već 130 godina tvrtka Papstar radi svoje proizvode u skladu s prirodom. Svi proizvodi su u potpunosti biorazgradivi i proizvedeni od prirodnih materijala.

PAPSTAR PURE je asortiman proizvoda vrhunske kvalitete za svakodnevnu upotrebu. Sa svojim ekološki održivim rasponom jednokratnog posuđa, Papstar preuzima odgovornost za čovjeka i prirodu.

Svi papstar proizvodi su u potpunosti biorazgradivi.

Svi proizvodi izrađeni su od 100% obnovljivih sirovina:

 • dopušten je izravan kontakt sa suhom, mokrom i masnom hranom, čak i bez dodatnog premaza
 • za proizvodnju se koristi samo drvo iz održivog šumarstva (certificirano od FSC)
 • TÜV Rheinland dokumentira kvalitetu odsustva opasnih tvari, upotrebljivost kao i sigurnost hrane
 • nema optičkih bjelila ili štetnih kemikalija

Osim tanjura, pribora za jelo, posuda za hranu, čaša i šalica, u ponudi se također nalaze ostale skupine proizvoda poput predmeta za kućanstvo te proizvoda za jednokratnu upotrebu iz plastike koja se može reciklirati.

Održivi koncepti osnova su za ekološke proizvode

PAPSTAR koncepti za PURE seriju proizvoda za jednokratnu upotrebu i salvete „Royal Collection“ temelje se na održivoj upotrebi bioloških resursa.

Tako se, primjerice, za proizvodnju papirnatih tanjura i posuđa PURE koristi samo drvo iz održivog šumarstva. Održivost znači da se iz šuma uzme samo onoliko drva koliko se može prirodno uzgajati.

Osim drveta, PAPSTAR PURE također se oslanja na bio-plastiku (PLA, polylactide, materijal proizveden od obnovljivih biljnih sirovina) od koje se prave čaše za hladno piće. Pribor za jednokratnu upotrebu je stoga ekološki razumna alternativa.

PAPSTAR predstavlja koncepte asortimana visokih performansi i inovativna rješenja proizvoda kada su u pitanju praktični proizvodi za jednokratnu upotrebu i potrošni materijal za svakodnevnu upotrebu već duže od 35 godina.

Ako želite znati više o PAPSTAR-u, posjetite web stranicu www.papstar.com, ili pogledajte video u nastavku:

 

PAPSTAR ASORTIMAN ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU