Objavljeno: 27.11.2019.

Rođendani su uvijek veseli, posebno ako su okrugli. Za takve rođendane očekujemo feštu za pamćenje i da nas se dobro ugosti.

Ne mislimo na poklone za slavljenika, to ćemo ovog puta potpuno preskočiti. Zanima nas čime slavljenik misli počastiti svoje goste.

Od Leifheita imamo velika očekivanja za njegov okrugli 60. rođendan. I nije nas razočarao.

Svi smo pozvani i čini se da ćemo se super provesti, posebno kad se fešta organizira na 

Black Friday!

Leifheit, jedan od najvećih svjetskih lidera u proizvodnji alata za pomoć u domaćinstvu, ima jednostavno geslo: Uvijek ideja više! Baš dobru ideju ima za proslavu svog 60. rođendana - popust na cijeli asortiman!

Crni petak se obojao crvenom Leifheit bojom i uz popuste na fantastične proizvode donio nam smiješak na lice.

Baš sve nam treba, od proizvoda za sušenje i glačanje rublja, čišćenje doma i alata za profesionalno čišćenje, do proizvoda za kuhinju bez kojih ne možemo zamisliti kuhanje.

Leifheit sušila za rublje svih dimenzija

Rublje prepuno svježine

Rublje je najbolje sušiti na svježem zraku. Leifheit nudi čvrsta rotacijska vrtna sušila za sušenje rublja na otvorenom. Ali, što raditi s rubljem u onim hladnijim mjesecima kad ga ne možemo sušiti na balkonima, terasama ili u dvorištu?

Što god želite, Leifheit je mislio i na to. Možete birati jedan od desetaka različitih modela sušila za rublje iz ponude, a možete kombinirati i njih više.

Rotirajući, fiksni, vertikalni ili horizontalni, samostojeći, zidni ili sušilo koje se montira nad kadu, jedno im je zajedničko: beskrajno su praktični s mogućnošću regulacije visine ili dužine. Prilagodit će se svakom prostoru i svim vašim potrebama.

Bez brige, Leifheit vas ne napušta onda kad se rublje osuši. Genijalne ideje proteže sve do njegovog glačanja. Nervira li vas što ste prisiljeni mijenjati cijelu dasku za glačanje svaki puta kad se navlaka potrga ili istroši jer ne uspijevate pronaći odgovarajuću dimenziju?

Leifheit štedi vaše vrijeme i novac. Odaberite dimenziju daske za glačanje kakvu god želite, od najmanjih do onih ekstra velikih i ne brinite za rezervne navlake. Leifheit ih uvijek ima u ponudi.

Leifheit daske i navlake za glačanje

Dom koji se sjaji

Leifheit ne proizvodi tablete za glavobolju, ali je učinkovito rješava. Barem onu koju uzrokuje nečistoća u vašem domu. U ljetnim mjesecima još se možemo izvući koji dan, a da nismo oprali pod već ga samo usisali, ali kad krenu jesenske kiše ili zimsko otapanje snijega i blatne cipele, jednostavno je nemoguće održavati dom čistim.

Leifheit usisavač za prozore

A sad zatvorite oči i zamislite kakav biste brisač poda poželjeli.

Leifheit vas je preduhitrio, već ga je zamislio i pripremio za vas.

U cijelim setovima ili pojedinačno, Leifheit brisači s teleskopskim ručkama, raznim debljinama i vrstama zamjenskih navlaka, metlicama, dodacima za pranje prozora, pločica ili drvenih površina, praktična su rješenja za čist dom.

Brisači prašine, skupljači mrvica, usisavač za prozore, čistač tepiha, grube metle za vanjske površine i sredstva za pranje prava su vojska pred kojom nečistoća nestaje u trenu.

Zapovjednik te moćne vojske za svakodnevno čišćenje je brisač poda sa spremnikom za vodu koji se nalazi na dršci brisača. Dodajte mu sredstvo za čišćenje, a sustav će ga raspršiti po površini poda ispred brisača.

Kante su prošlost, a i kukanje zbog kućanskih poslova je prošlost.

Leifheit brisač poda sa spremnikom za vodu

Kupaonica u režiji Leifheita

Nevjerojatno praktična rješenja za brzinsko čišćenje vaše kupaonice su čistači doma.

Eleganciju kojom odiše vaša nova, moderna tuš kabina s velikim staklenim stijenama, već kroz nekoliko mjeseci upotrebe mogu ukrasti tragovi kamenca na staklu.

Voda u Hrvatskoj je tvrda i ako dozvolite da prođe nekoliko dana, a da detaljno niste očistili tuš kabinu sredstvom protiv kamenca, njegovi tragovi bit će vidljivi. Nerealno je očekivati da ćete to raditi svaki dan, jednostavno nemate vremena za to.

Zato postoje praktični čistači tuš kabine koji u svega nekoliko poteza nakon tuširanja skinu sve kapljice s vrata tuš kabine. Nema vode, nema ni kamenca.

Uz praktičnu ručicu o koju ga možete objesiti nikad nećete izaći ispod tuša, a da niste obrisali za sobom.

Leifheit je otvorio novu stranicu budućnosti u čišćenju, glačanju, sušenju i opremanju kuhinje.

Leifheit priprema kolača mutilica

Doviđenja kaosu u kuhinji

Čak i najbolje kuharice trebaju pomoć. Kuhinjski pribor za pohranu namirnica, pribor za konzumiranje hrane, kuhanje i serviranje nezaobilazan je dio svake dobro opremljene kuhinje.

Ne podcjenjujući potrebu za opremanjem ostatka doma, slobodno možemo reći da je kuhinja prvo i najvažnije mjesto na kojem biste trebali krenuti.

Centralno mjesto dnevnog života, mjesto na kojem guštamo kad imamo vremena, eksperimentiramo s raznim namirnicama i isprobavamo različite okuse.

Tu svojim klincima pečemo omiljene palačinke ili otvaramo bocu vina za večernje druženje s prijateljima. Za izradu kolača trebamo kuhinjsku vagu, mutilicu za jaja ili špricu za dekoriranje, za kuhanje ručka zaštitu od prskanja vrućeg ulja, nož za ljuštenje korjenastog povrća, ribe, gnječilicu za krumpir ili lopaticu za hranu.

Cjedilo za agrume ili sjeckalica za povrće, zidni držač ubrusa i folija praktični su alati koje uvijek morate imati negdje pri ruci. Ne zauzimaju mnogo mjesta, a olakšavaju posao.

Leifheit je savršen partner u pripremanju jela i uvijek donosi svježe ideje.

Matram alati za domaćinstvo

Iskoristite fantastičnu ponudu Leifheit proizvoda za domaćinstvo po Black Friday sniženoj cijeni i olakšajte si svakodnevni posao. Sretan rođendan, Leifheit

 

Provjerite ponudu Leifheit proizvoda