Visoko kvalitetne salvete Royal

Objavljeno: 13.06.2019.

Jeste li se ikada zapitali koji su sve elementi potpunog gastro iskustva za jednim stolom? Hrana, kao najvažniji čimbenik, piće koje prati tu istu hranu - bilo da je riječ o sljubljivanju vina ili piva s namirnicama na tanjuru ili nečim jednostavnijim s isključivo osvježavajućom ulogom.

Neke stvari često previdimo, ne obraćamo pažnju na njih jer u njima vidimo isključivo funkcionalnost, što je često i pogreška. Gosti, podsvjesno, razmišljaju drugačije i vide mnogo više. Tu je ključ - važno je ono što gosti prvo ugledaju, iskustvo započinje vizualno.

Wow, kakav stol!

Vizualni doživljaj iznimno je važan element. Važna je, naravno i hrana koju poslužujete ali je važan i izgled stola na kojem poslužujete. Detalji su ti koji čine finalnu razliku od prosječnog stola do vrhunskog stola, a vrhunski je stol slika koja se pamti (a sve češće stavlja i na društvene mreže!).

Gosti ne zaslužuju ništa manje od kraljevskog tretmana. Jedan od elemenata tog kraljevskog tretmana je dekoracija stola. Naoko nevažni detalji poput stolnjaka, nadstolnjaka i salveta spadaju u one sitnice koje ponekad prevagnu i vjerovali ili ne, zbog kojih se gosti vraćaju.

Vizualni doživljaj iznimno je važan element.

Detalji će dati onaj final touch i dodatno naglasiti tanjure i čaše i ono čime su isti ispunjeni. Isti će se efekt preslikati i na sam ambijent prostora i rezultat će biti potpuno iskustvo koje je trajno urezano u pamćenje. Takva iskustva drže restorane punima i goste sretnima.

Kako urediti stol?

Naglasak je na ambijentu i onome što iz istog možete izvući. Ambijent je element koji bi trebao pratiti tip restorana dok je tip restorana element koji određuje vrstu hrane, ugođaja, stavlja temelj u tu gastronomsku priču koju želite ispričati.

Stolovi za otvorene prostore traže više po pitanju izdržljivosti, smanjuju količinu korištenih detalja te čine simbiozu s okolišem u kojem se nalaze.

Stolovi za zatvorene prostore su dijelovi slagalice kroz koju gosti prolaze. Opcije za dekoriranje su različite, sve ovisi o potrebi prema tipu ugostiteljskog objekta i ugođaju kojeg želite postići.

Kakav ugođaj želite postići?

Pazite li na okoliš?

Ekološki standardi mijenjaju se iz godine u godinu. Roba široke potrošnje obiluje proizvodima od ekološki nezahvalnih i nerazgradivih materijala kojima se već nekoliko godina traže adekvatne alternative. Isti se princip primjenjuje na sve većem broju vrsta proizvoda, pogotovo kad je u pitanju roba široke potrošnje u ugostiteljstvu.

SALVETA ROYAL     SALVETA ROYAL     

U posljednje je vrijeme pojam jednokratne uporabe zaradio etiketu popularnosti. Korištenje tekstila prilikom opremanja i dekoriranja stolova je standardna procedura, no u konačnici rezultat je neekonomičan, ekološki neprihvatljiv i vizualno staromodan. Tekstilni detalji iziskuju svakodnevno pranje, potrošnju ogromne količine struje, vode i deterdženata, ali i vremena kojeg imamo sve manje.

Sofisticirana eco-friendly praktičnost

Stolnjaci i salvete koji odrađuju estetsku, funkcionalnu i ekonomičnu funkciju? Dobrodošli u 21. stoljeće! Praćenje trendova je u današnje vrijeme uglavnom ostvareni cilj. Stvaranje trendova je sveti gral uspješnog poslovanja.

Odaberite estetsku, funkcionalnost i ekonomičnost!

Matram je odabrao trendsettere. Tvrtke koje brinu o vašem imidžu, vremenu ali i okolišu. Jedna od njih je Papstar, vodeći svjetski proizvođač potrošnog kućnog i ugostiteljskog materijala široke uporabe.

Royal Plus & Soft Selection

Royal Plus i Soft Selection kolekcije spoj su sofisticiranosti, elegancije i visoke razine ekološke prihvatljivosti zaokruženi fantastičnim dizajnom.

Stolnjaci, nadstolnjaci i podmetači izrađeni od održivih materijala - točnije, celuloze s PLA bio premazom, iskoračili su iz spektra jednokratne uporabe. Otporni su na tekućine i mrlje, a perivost osigurava višekratnu iskoristivost i podložnost za vanjsku i unutarnju uporabu.

Royal salvete popratni su asortiman Royal Plus kolekcije, izrađene su od biorazgradivog papira nalik na tkaninu a dolaze u širokom rasponu uzoraka i boja komplementarnih Royal Plus i Soft Selection kolekcijama.

Nemojte čekati, budite prvi. Budite eco-friendly. Budite moderni.

Odaberite Papstar Royal Plus & Soft Selection.

 

PAPSTAR ROYAL KOLEKCIJA