Profesionalci u čišćenju trebaju i profesionalna pomagala za čišćenje

Objavljeno: 07.09.2017.

Godišnji odmori su završili, djeca su ponovno krenula u školu i svi su se vratili poslovnom životu. Tako su se neki ponovno zatvorili u urede, a neki su toliko zaposleni da uz kuhanje ručka i brigu o klincima jedva stignu i površinski očistiti stan.  

Sve u svemu, bilo da ste poslodavac, upravitelj zgrade ili vas nikada nema kod kuće, čišćenje vjerojatno nije nešto u čemu mnogi od vas uživaju. A i budimo realni: koji će poslodavac ili upravitelj zgrade imati volje očistiti cijeli poslovni ili stambeni prostor? Hm… sumnjamo da takvog ima. 

Zato se u Lijepoj Našoj otvara sve više servisa za profesionalno čišćenje i održavanje stambenih i poslovnih prostora. A budući da ih je sve više na tržištu, konkurencija postaje sve jača i jača. 

Zato se morate nekako i istaknuti. Pa bi tako, osim vrhunskih zaposlenika i pravih profesionalca u čišćenju najgroznijeg nereda, morali imati i vrhunska pomagala za profesionalno čišćenje. A njima će vas opskrbiti ni više ni manje nego Leifheit!

Leifheit - njemačka tvrtka koja idealizira čistoću

Leifheit tvrtka

Njemačka tvrtka Leifheit jedan je od najvećih svjetskih lidera kada su u pitanju alati i sredstva za čišćenje

Pod geslom “Uvijek ideja više”, Leifheit je do danas patentirao niz alata za čišćenje, kako za domaćinstvo, tako i za profesionalne potrebe. Što je najbolje, svi alati su od reda kvalitetni, multifunkcionalni, ergonomični i ekonomični. 

Pa što sve možete naći u Leifheit ponudi?

1. Profi kolica s polugom za cijeđenje brisača

Usluge čišćenja i zaštite podnih površina te čišćenje stubišta stambenih zgrada podrazumijevanju temeljito strojno čišćenje i poliranje podne površine. U tom će vam slučaju dobro doći profi kolica s polugom za cijeđenje brisača

Profi kolica s polugom za cijeđenje brisača

Kolica su snažna i kompaktna s 360 stupnjeva okretnim i tihim kotačićima. Možete birati između kolica s jednom kantom kapaciteta 17 litara i kolica s dvije kante istog kapaciteta. Posebna ručna poluga omogućava cijeđenje brisača što vam uvelike olakšava brisanje podova. 

Za svaki slučaj dok je čišćenje u tijeku, postavite znak upozorenja za sklizak pod (iako nema skliskog poda s Leifheit profesionalnim kolicima ili brisačem poda Hausrein Profi )

2. Profesionalne tekućine za čišćenje podova

Nijedan alat za čišćenje neće biti učinkovit ako uz njega nemate profesionalna, visoko kvalitetna sredstva za čišćenje. Kako bi sve nakon čišćenja bilo cakum pakum, nabavite Leifheit sredstva za čišćenje

Tekućina za čišćenje podova

U ponudi imamo:

3. Brisač poda Profi za savršeno čiste podove

U čistom okruženju lakše se i produktivnije radi. A na podovima poslovnih prostora i ureda često se nađe svašta. Pa ne kaže se bez veze da svaki uspješan poslovnjak ima svoj kreativni nered

Zato prije završnog brisanja i poliranja, pod morate dobro očistiti od prljavštine i raznih zaostalih mrlja od obroka na poslu. 

U tome će vam pomoći brisač poda Profi za čišćenje izuzetno prljavih podova.

Brisač poda Profi

Brisač ima upijajuće trake za brisanje i izvrstan je za čišćenje velikih površina. Velika prednost ovog brisača je što mu je glava periva i što se zahvaljujući Click-lock sistemu može bilo kada zamijeniti drugom dodatnom glavom.

4. Specijalno, brzo i lako očistite prašinu u svim poslovnim objektima

Iako brisanje prašine s radijatora, žaluzina, prozora i ostalih objekata spada u specijalno čišćenje, s Leifheit pomagalima za čišćenje prašine neće vam biti teško nadograditi poslovanje i s odjelom specijalnog čišćenja. 

Četka za prašinu Dusty

Kao što smo rekli, Leifheit pomagala su ekonomična, funkcionalna i vrhunska, a neka od njih su:

  • Četka za prašinu Dusty. Četka za prašinu ima trokutasti oblik koji joj olakšava čišćenje svakog kutka od prašine, prljavštine i paučine. Također ima klik sistem za korištenje na nekom od Leifheit štapova.
  • Brisač prašine Duster CL. Brisač prašine ima antistatička i super uska mikrovlakna koja upijaju i zadržavaju prašinu.
  • Čistač za žaluzine Jalousetta. Čistač za žaluzine ima mikrofibre vlakna te čisti prljavštinu s četiri dijela.
  • Čistač za radijator Floretta. Leifheit čistač sadrži meka vlakna koja apsorbiraju čestice prašine i zadržavaju ih. Tkanina se može skinuti s čistača i prati na 40 stupnjeva. 

Eto, što vam više treba? Opremite svoje poslovanje vrhunskim Leifheit proizvodima, dovedite ga na novu razinu i pružite klijentima samo najbolje!

Imajte i vi ideju više

Nabavite profesionalne Leifheit čistače :)