Dekoracija svadbenog stola eco-friendly proizvodima

Objavljeno: 06.09.2018.

Rustikalna vjenčanja su u modi. Koliko god bili suprotni pojmovi "rustikalno" i "moderno", dekorateri ih uvijek uspiju spojiti i baš svaki put rustikalno izgleda moderno.

Prirodni materijali poput drveta, bambusa i jute djeluju vrlo sofisticirano, a može nabaviti po vrlo niskim cijenama te je upravo zbog toga ova kombinacija toliko čarobna.

Nijanse bijele, zelene i smeđe izgledaju opuštajuće i romantično bez obzira u koje doba godine planirate vjenčanje pa je zbog toga ova tema često korištena.

Inspirirajte se prirodom

Da bi prirodne dekoracije izgledale što bolje, kombinirajte ih s tanjurima i priborom za jelo od bambusa i šećerne trske. Osim što će upotpuniti rustikalni izgled stolova, korištenjem prirodnih materijala pokazati uzvanicima da brinete o okolišu, a možda pokrenete i novi trend eco-friendly vjenčanja. 

Da bismo vam pomogli, pripremili smo nekoliko divnih primjera kao inspiraciju za dekoriranje vjenčanja sa 100% prirodnim i reciklirajućim proizvodima.

Pure eco-friendly vjenčanje

Zašto je važno koristiti tanjure i pribor za jelo od prirodnih materijala?

Svakog dana sve više osjećamo posljedice onečišćenja i gomilanja smeća. Svjesni smo koliko svatko od nas šteti prirodi, a potrebno je tako malo da joj pomognemo.

Prednost jednokratnih tanjura, posudica i pribora za jelo iz Papstar Pure kolekcije je u tome što ih nije potrebno posebno reciklirati. Ostatke hrane zajedno s priborom možete “baciti u isti koš”, bez da pritom štetite okolišu.

Budući da se radi o zaista kvalitetnom potrošnom priboru (noževi zaista režu, vilicama možete ubosti list zelene salate, a tanjuri se ne lome kada na njih stavite komad odreska), Pure proizvodi su izvrsni za restorane i hotelske lance koji brinu o okolišu.

Papstar - misli zeleno

Izrađeni su od palminog lišća i svijetlog drveta, a uz to izgledaju vrlo privlačno pa ne morate brinuti da će gosti misliti kako ste im poslužili hranu na običnom papirnatom tanjuru.

Za planiranje vjenčanja potrebno je oko devet mjeseci, a čarolija nestaje u samo nekoliko sati. Potrudite da sve ispadne savršeno kako bi uspomene na taj događaj trajale zauvijek.

Jednokratni pribor od bambusa i palminog lišća idealan su način da budete posebni i zapamćeni.

Klik do eco-friendly proizvoda za vjenčanje