Vjenčanje na plaži

Objavljeno: 10.05.2018.

Nekada je organizacija vjenčanja bila daleko jednostavnija nego danas. Mladenci su unajmili salu u hotelu ili restoranu i izabrali jelovnik.

Danas je organizacija vjenčanja za ugostitelje malo veći izazov, pogotovo kada je riječ o cateringu. 

Mladenci žele drugačije vjenčanje, žele biti svoji i originalni. Žele proslavu svoje ljubavi na plaži na kojoj su se zaljubili, intimnu zabavu na brodu ili na livadi na kojoj su se igrali kad su bili djeca

9 od 10 svih zaljubljenih parova za svoje ljetno vjenčanje radije će izabrati terasu hotela nego zatvorenu salu.

Ne razmišljaju da bi taj dan mogao puhati jak vjetar ili padati kiša. I ne razmišljaju previše o tome kako na proslavu na brodu donijeti hranu i držati je toplom

Proslave na otvorenom zato su uvijek izazov za catering - kako za samu dostavu hrane, tako i za dekoraciju. 

Kako bi vam pomogli u tom izazovu, donosimo vam rješenja iz Papstara

Vjenčanje na plaži

Predivne lokacije za vjenčanje na plaži nalaze se duž čitave Jadranske obale, a u njima glavnu ulogu čine otočići i morske uvale.

Intimnu atmosferu na plaži stvorit će šum mora te mirisi lavande i ružmarina, a oko dekoracije nije potrebno previše brinuti. 

Na stolovima se mogu nalaziti jednostavni bijeli stolnjaci i salvete koje nije potrebno dodatno savijati. Jednostavno ih zarolajte, a oko njih stavite prsten koji će ih pridržavati.

Vjenčanje na plaži

TANJUR PURE, ŠEĆERNA TRSKA, 20X20CM             VILICA PURE PLASTIČNA, 16.3CM             STOLNA TRAKA ROYAL

Bijelo vjenčanje na plaži

Također je važno da ne narušavate prirodno stanište u kojem se nalazite te da iza sebe ne ostavite nered. Pripazite, na plaži bi se usred noći mogao pojaviti povjetarac, a ono što najmanje želite su leteći tanjuri i pribor za jelo koji će završiti u moru.

Proizvodi iz Papstar Pure kolekcije mogli bi riješiti vaš problem. Naime, bio plastika C-PLA alternativa je konvencionalnom priboru, a izrađuje se od kukuruznog i pšeničnog škroba te sirovina obnovljivih biljaka, a funkcionalno nikako nisu lošiji od pribora za jelo na koji ste navikli.

Stabilni su i atraktivnog izgleda, a  moguće ih je kompostirati. Ako slučajno odlete u more, razgradit će se za nekoliko dana i neće naštetiti prirodnom staništu morskih životinja kao što bi naštetio uobičajeni plastični pribor.

Za razliku od plastičnog pribora na koji ste navikli, dužina ovog pribora je 16,3 cm, bez okusa je i podnosi temperaturu do 80°C.

Vjenčanje na terasi hotela na moru

Za razliku od plaže, terasa hotela na moru može primiti više uzvanika i sigurniji je izbor za vjenčanje. Kuhinja restorana je blizu, a terase su vrlo često natkrivene.

No, prostor za vjenčanje veći je pa je potrebno i malo više truda oko dekoracije stolova i uređenja interijera. 

Terase se često uređuju u boho i vintage stilu, ali vrlo popularna tema morskog vjenčanja je tirkizna.

Vjenčanje na terasi hotela na moru

SALVETA ROYAL elegance         LANTERNA METALNA 30X13.5X13.5CM        STOLNA TRAKA ROYAL

Dekoracija stolova u vintage stilu

Uz bijele cvjetne dekoracije odaberite kontrastne boje stolnjaka i nadstolnjaka, a atmosferu začinite bijelim i tirkiznim konusnim ili stupnim svijećama.

Vjenčanje na brodu

Najam brodica i jahti na Jadranu oduvijek je bio hit među turistima. Ako želite biti zaista posebni, u svoju ponudu uvrstite brodsko vjenčanje.

Brodska vjenčanja rezervirana su za zaista mali krug ljudi, a nema ništa romantičnije od toga da doslovno uplovite u bračnu luku.

Svejedno je hoćete li stolove postaviti na palubi ili u unutrašnjem dijelu broda, dekoracije možete kombinirati ovisno o otvorenom ili zatvorenom prostoru.

Royal Collection za svečane prigode

Za vjenčanja, ali i druge svečane, intimne obiteljske trenutke odaberite eleganciju, kvalitetu i funkcionalnost iz Papstar Royal kolekcije stolnjaka, nadstolnjaka i salveta.

Salvete iz Royal kolekcije

NADSTOLNJAK SOFTSELECTION PLUS, 80X80CM        SALVETA ROYAL COLLECTION          SVIJEĆA STOLNA, Ø2.3X24CM, 100% STEARIN

Royal kolekcija za eleganciju na stolu

Zahvaljujući posebnoj proizvodnoj tehnici, proizvodi iz Royal kolekcije izgledaju poput tkanine s obje strane, lako se savijaju, a pritom ostaju čvrsto oblikovani. Osim toga, označeni su "Svanen Nordic Ecolabel" i "FSC®" certifikatom koji predstavljaju odgovornu proizvodnju i potrošnju prirodnih resursa.

Iz elegantne Royal kolekcije posebno se ističe linija Soft Selection+ koju čine mekani i podobni proizvodi izrađeni od 100% polipropilena s premazom od polietilena, otpornim na vodu, s kojeg će ona samo skliznuti.

Uz Papstar kolekciju proizvoda možete se potpuno opustiti te svaku opuštenu proslavu na otvorenom pretvoriti u nježnu i profinjenu, a uz to brinuti o okolišu i prirodi u kojoj se nalazite.

Matramovom web shopu pronađite inspiraciju za organizaciju savršenog vjenčanja na otvorenom!