Tko smo mi?

Hrvatsko-njemačka smo tvrtka sa sjedištem u Splitu koja još od početka 1994. godine distribuira vrhunske europske brendove kao što su PapstarSoehnle i Leifheit

Sa svojim vrhunskim asortimanom i s 3.500 stalnih artikala na skladištu, osim što djelujemo na području Republike Hrvatske, prisutni smo i u susjednim državama kao što su Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora i Makedonija. 

Cilj nam je dati osmijeh na lice svakom klijentu

Jedan od glavnih razloga zašto tvrtka Matram postoji i ono što nas ujedno najviše motivira je zadovoljstvo naših kupaca, što je zasigurno rezultat stručnosti i visokog angažmana naših djelatnika.

Prisutni smo u svim vodećim hotelskim kućama, restoranima, konobama te domaćinstvima, a stalnim ulaganjem u poboljšanje vještina i znanja naših djelatnika uspješno se prilagođavamo tržišnim potrebama i trendovima. 

Svojim kupcima želimo pružiti kompletnu uslugu, kako prije kupnje tako i poslije nje. Tako ćemo vam u roku 24 sata od vaše narudžbe isporučiti željeni proizvod, a isto tako ćemo vam kroz svoje blogove pokušati udijeliti pokoji savjet i zanimljivosti vezane uz naše proizvode.

A što vam mi to sve imamo za ponuditi?

  • Papstar Visoko kvalitetni proizvodi za jednokratnu upotrebu od papira, plastike i aluminija.
  • Soehnle Vrhunski proizvođač inovativnih kuhinjskih i osobnih vaga.
  • Leifheit Vodeći proizvođač za profesinalce i kućanstvo na području čišćenja, pranja i kuhinjskih pomagala najviše kvalitete.

Da ne ispalo da se znamo samo hvaliti, pogledajte našu cijelu referentu listu zadovoljnih klijenata.