Soehnle je dio asortimana njemačke tvrtke Leifheit - jednog od vodećih brandova kada su u pitanju kućanske i osobne vage. Njihovi proizvodi poznati su po izvrsnoj kvaliteti i pouzdanosti, praktičnom rukovanju i odličnom revolucionarnom dizajnu pa su odličan izbor za svaku osobu koja vodi zdrav način života.

Inovativne osobne vage omogućuju najpreciznija mjerenja kao što su postotak masnog tkiva, mišićne mase i vode u organizmu prema kojima preporučuju dnevni unos kalorija i potrebne mjere koje bi trebali poduzeti.

Soehnle kuhinjske vage također su inovativnog dizajna i tehnologije, a osim digitalnih i analognih kuhinjskih vaga možete odabrati i vage s nutricionističkim vrijednostima. One spremaju vrijednosti kalorija, masti, proteina, pa čak i kolesterola i kalcija.

Osim vaga, tvrtka Soehnle u posljednjih nekoliko godina razvija i program Relax u kojem se nalaze razni pribori za utopljavanje kao što su grijači za jastuk i stopala, te program Wellness u kojem je cijeli asortiman usredotočen na opuštanje. Tako možete naći ovlaživače zraka, difuzere i mirisna ulja, također vrhunske kvalitete.